Bevers

300

Ben je tussen de 5 en 8 jaar en op zoek naar een toffe hobby? Kom dan eens kijken bij de Bevers van scouting Hilvarenbeek. Iedere zaterdag draaien wij groep van 10.30u tot 12.00u.

Tijdens onze groepsochtenden doen we allerlei leuke en uitdagende dingen zoals koken en bakken, gave spellen en quizzen, knutselen of pionieren.

Pionieren.jpg

We beleven avonturen rond het scoutinggebouw, in het dorp en in het bos.

Tijdens de opkomst leer je heel veel nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld samenwerken, vrienden maken en creatief denken, maar ook vaardigheden als knopen en bakken.

Weekendkampen

Weekend.jpg

Twee keer per seizoen gaan we met de bevers op kamp! We blijven dan 2 nachtjes slapen in ons eigen scoutinggebouw en overdag beleven we de grootste avonturen. Tijdens het weekend volgen we altijd een bepaald thema met een rode draad. Zo hielpen we al ooit ridders met het verslaan van de draak, redden we het scoutinggebouw van de sloop, maakten we tijdreizen en ontdekkingsreizen en zorgden we er voor dat de sprookjes gered werden. Overdag doen we allerlei toffe en gevarieerde activiteiten die vaak ook aansluiten bij het thema. De weekenden zijn altijd écht het hoogtepunt van het jaar!

Leiding

De leiding bestaat uit Daan NouwensEmie WolfsMichèle MaasStan Wiercx en Tim Kluiters. Hieronder stellen zij zich kort voor:

Daan Nouwens

Mijn naam is Daan. Ik kom uit Esbeek. Ik ben vanaf 2021/2022 leiding. Zelf zit al sinds de Welpen bij scouting en nu zit ik bij de Wilde Vaart. Verder werk ik bij de Jumbo in Hilvarenbeek.

Emie Wolfs

Hoi hoi, ik ben Emie, ik ben geboren op 22 mei 2002 en ik kom uit Hilvarenbeek. Ik ben sinds seizoen 2019/2020 leiding bij de bevers en dat vind ik nog steeds super leuk! Ik ben zelf begonnen als Welp en zit inmiddels bij de Pivo’s. Naast lid en leiding, ben ik binnen scouting actief bij meerdere commissies. Het leukste aan scouting vind ik de gezelligheid, het zeilen, de kampen en natuurlijk leiding zijn van de tofste groep van heel scouting: de Bevers.

Michèle Maas

Ik ben Michèle, 27 jaar en ik ben sinds 2019 leiding van de Bevers. Wat ik het leukste vind aan scouting, en dan voornamelijk de Bevers, is dat iedere groepsochtend weer anders is. Of we nu naar het bos gaan, wat lekkers koken of spelletjes spelen, het is keer op keer weer een heel avontuur.

Stan Wiercx

Mijn naam is Stan en ik ben lid bij scouting vanaf 2003. Hier ben ik als Bever begonnen en van deze groep ben ik ook al sinds 2016 leiding. Ik ga met plezier iedere zaterdag met de Bevers op pad en hoop een hobby vol met avontuur, passie en zelfontwikkeling aan te bieden. Zelf ben ik werkzaam in het onderwijs en de ontwikkeling en het plezier van de Bevers staat hierdoor centraal voor mij. Scouting kan ontzettend veel bieden aan kinderen, zo worden ze op jonge leeftijd bijvoorbeeld al gestimuleerd om samen te werken.

Tim Kluiters

Nog geen beschrijving.

Nieuwsgierig geworden?

Lijkt het je leuk om bij de Bevers te komen? Kom dan gerust een paar keer gratis kijken of het wat voor je is. Zo krijg je een beetje een beeld van de verschillende programma’s en de andere leden. Wil je na vier keer kijken bij de Bevers blijven? Dan kun je je inschrijven.

Neem wel even contact op met de Bevers, anders sta je misschien voor een gesloten deur. Je kunt contact opnemen door een mailtje te sturen naar bevers@scoutinghilvarenbeek.nl.

Agenda

Hieronder vind je de aankomende activiteiten voor de Bevers. Voor een overzicht van alle activiteiten van Scouting Hilvarenbeek kun je naar de jaaragenda gaan.

Nacht van het Gemis

woensdag 04 oktober 2023 (voor iedereen)

Jota-Joti

vrijdag 20 oktober 2023 tot zondag 22 oktober 2023 (voor iedereen)

Natuurwerkdag

zaterdag 04 november 2023 (voor iedereen)

Oliebollenverkoop Kerst

zondag 17 december 2023 (voor iedereen)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.