Verhuur

Versie door Ruud Vriens (overleg | bijdragen) op 2 feb 2024 om 20:27
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Ons clubhuis D'n Bellefleur is te huur op tijden dat er geen groepsbijeenkomsten of activiteiten van de eigen leden zijn. Behalve voor een dag, week of weekend is D'n Bellefleur ook te huur voor een dagdeel of een avond.

D'n Bellefleur is voorzien van een ruim opgezette keuken, geschikt voor het koken voor grote groepen. Het gebouw beschikt over een dames-, heren- en invalidentoilet en een urinoir. Daarbij zijn er twee douches en een brede wasbak aanwezig. De keuken en het sanitair zijn onlangs geheel gerenoveerd. Ons clubgebouw beschikt verder over een groot speellokaal en twee kleinere activiteitenlokalen. Buiten kan men gebruik maken van een groot, verlicht speelveld en een kampvuurkuil.

Het verhuur van D'n Bellefleur is met name gericht op grotere groepen zoals scholen, jongerenorganisaties, jeugdverenigingen, sportverenigingen en natuurlijk scoutinggroepen.

Voor vragen, reserveren, beschikbaarheid, wensen, op- en/of aanmerkingen kunt u contact op nemen met de gebouwbeheerder via verhuur@scoutinghilvarenbeek.nl.

Bekijk hier de beschikbaarheid Verhuur kalender

Impressie

Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.