Rabo ClubSupport

Versie door Ruud Vriens (overleg | bijdragen) op 19 sep 2023 om 20:17
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
RaboClubsupport-2023.jpg

Rabo ClubSupport

Gepubliceerd op 11 september 2023 door Ruud Vriens

Ben jij lid van Rabobank Hart van Brabant? Dan kun je dit jaar stemmen op Scouting Hilvarenbeek. Voor iedere stem die we ontvangen, krijgen we van de Rabobank een mooi bedrag.

Doel

Dit jaar zetten we in om nieuw zeil materiaal aan te schaffen. We hebben vijf eigen lelievletten, deze liggen in Waspik. Vanaf 11 jaar (gidsen en zeeverkenners) leren de kinderen bij ons om te zeilen. We proberen dit ook nog betaalbaar te houden, vandaar dat de Rabobank Clubsupport voor ons belangrijk is.

Er zullen dit jaar nieuwe zeilen aangeschaft moeten worden wat al een grote kostenpost is. Daarnaast willen we algemene slijtage van de zeilboten tijdig verhelpen.

Afgelopen jaar hebben we ook een mooi bedrag mogen ontvangen. We hebben dat goed kunnen gebruiken om het kampservies van de verschillende groepen weer aan te vullen. We hebben onder andere bestekkisten laten maken en nieuwe borden en mokken aangeschaft.

Stemmen kan tot en met 26 september 2023. Ga naar www.rabo-clubsupport.nl/hart-van-brabant/stemmen/details/351945-scouting-hilvarenbeek en stem op Scouting Hilvarenbeek. Alvast bedankt!

Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.