Pivo's

Versie door Marijn van Wezel (overleg | bijdragen) op 26 mrt 2024 om 13:10
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Bier.jpg

De pivo's zijn jongens en meiden van 18 tot en met 23 jaar. Maandagavond van 8 tot half 10 komen ze bij elkaar in D'n Bellefleur, maar afhankelijk van het programma of de gezelligheid zijn de tijden anders. De meeste pivo's zijn naast zelf lid, ook leiding bij een andere groep en actief in commissies.

Programma

De pivo's hebben geen leiding of begeleiding meer. Ze bedenken dus zelf wat ze gaan doen. Het programma varieert altijd enorm, de ene keer is het heel actief, de andere keer heel lui film kijken. Natuurlijk worden de hapjes en drankjes niet vergeten tijdens de groepsavond.

Zeilen

Ook de Pivo's gaan zeilen. Ze hebben geen vaste dag waarop ze gaan zeilen, maar kijken zelf wanneer ze daar tijd voor hebben. Ook gaan ze, wanneer er genoeg animo is, af en toe een weekendje zeilen met overnachting op de boot.

Pivoweekend

De Pivo's organiseren zelf twee keer per jaar een weekendje weg. Dit is vaak op een vakantiepark of in een scoutinggebouw ergens in Nederland. Tijdens dit weekend worden er allerlei leuke programma's bedacht door de Pivo's die het weekend organiseren. Dit zijn soms activiteiten op de locatie, zoals een biercantus, spelletjesavond of quiz. Maar ook paintballen, naar een pretpark of karten. Een avondje stappen kan tijdens het Pivoweekend uiteraard ook niet ontbreken!

Nieuwsgierig geworden?

Lijkt het je leuk om bij de Pivo's te komen? Kom dan gerust een paar keer gratis kijken of het wat voor je is. Zo krijg je een beetje een beeld van de verschillende programma’s en de andere leden. Wil je na vier keer kijken bij de Pivo's blijven? Dan kun je je inschrijven.

Neem wel even contact op met de Pivo's, anders sta je misschien voor een gesloten deur. Je kunt contact opnemen door een mailtje te sturen naar pivos@scoutinghilvarenbeek.nl.

Agenda

Hieronder vind je de aankomende activiteiten voor de Pivo's. Voor een overzicht van alle activiteiten van Scouting Hilvarenbeek kun je naar de jaaragenda gaan.

Start nieuwe seizoen

maandag 19 augustus 2024 (voor iedereen)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.