Geslaagde Open Dag

Waarom staat er zo'n stoer bouwwerk bij de Scouting?! Deze vraag werd de laatste tijd veel gesteld in en om Hilvarenbeek. Afgelopen zondag werd er op de Bukkum een open dag georganiseerd om iedereen kennis te laten maken met de Scouting in Hilvarenbeek. D'n Bellefleur was weer helemaal netjes, zodat geïnteresseerden een kijkje konden komen nemen.

En dat gebeurde. Er was van alles georganiseerd voor jong en oud in het thema 'Piraten'. Met een zes-spellen-landkaart kon je de onderdelen af gaan waarna je een lekkere snoepzak kreeg. Zo kon je glazen potjes versieren, armbanden/sleutelhangers knopen, marshmallows bakken bij het kampvuur, een Zweeds loopspel doen, foto's van kampen bekijken en tot slot van de spannende waterglijbaan roetsjen! Ook kon je geschminkt worden en er was een boot opgetuigd zoals deze in Waspik ook liggen.

Het weer was niet helemaal optimaal, maar dat mocht de pret niet drukken. Er was een prima opkomst en zelfs een aantal kinderen dat binnenkort komt kijken bij hun leeftijdsgroep. Al was je niet op de open dag en lijkt het je toch leuk te komen kijken, weet dan dat je vier keer kosteloos mag proefdraaien voordat je je inschrijft! We kijken terug op een geslaagde open dag met veel vrijwilligers en gezellige bezoekers.