Even voorstellen: de Welpen Jongens

Welpen zijn jongens van 8 tot 12 jaar die iedere vrijdagavond van half 7 tot 8 uur avonturen beleven in en om D´n Bellefleur. Daarbij ontbreek de enthousiaste Welpenleiding natuurlijk niet.

Gaaf!

Er worden de allerleukste dingen gedaan die je nergens anders doet. Als het even kan zijn de Welpen lekker buiten te vinden. Wat denk je van speurtochten, stoere dingen maken, kokkerellen (soms al bij een echt kampvuur!), lekker vies worden en nog veeeeeeel meer.

De groep bestaat uit zo'n 20 kinderen. De leiding doet gezellig mee. Spelenderwijs leren de Welpen Jongens van alles.

Weekend en kamp

De Welpen gaan een keer per jaar op weekend en in de eerste week van de zomervakantie op kamp! Dan slapen ze met z’n allen in een clubhuis of het gebouw van een andere Scoutinggroep. Ze leren elkaar goed kennen en beleven extra speciale avonturen. Misschien is er wel een groot kampvuur.

Nieuwsgierig?

Ben je 8, 9, 10 of 11 jaar en heb je interesse?? Kom gerust een keer kijken! Dat kost niks. Misschien zie je nog bekenden, wat in de groep komen jongens van verschillende scholen. Na vier keer kijken kies je zelf of jij ook een Echte Welp wilt worden!