Sjors Sportief

Ontdek je talent! is de slogan van Sjors Sportief, een initiatief van de gemeente om kinderen op basisschoolleeftijd kennis te laten maken met verschillende sportclubs en verengingen. Iets wat perfect aansluit bij Scouting, want de slogan van scouting is: Laat je uitdagen!
Een aantal weken terug kwamen jongens en meisjes van scholen uit de regio bij ons kijken.

Op school worden activiteiten boekjes uitgedeeld waar alle verenigingen in de regio zich kort voorstellen, zo ook Scouting.
Bij Scouting mag je het hele jaar door kosteloos komen kijken, het is extra fijn dat de gemeente dit extra onder de aandacht brengt.
Dit zorgde er voor dat er ook kinderen buiten het dorp kwamen, Esbeek en Biest-Houthakker.
We hopen dat alle kinderen die zijn komen kijken een leuke groepsavond hebben gehad en nog vele jaren plezier kunnen beleven bij hun leeftijdsgroep.

Wil jij graag een keer komen kijken? Dat kan altijd!
Bevers (5 t/m 8 jaar) zaterdagochtend 10.00 - 11.30
Welpen Meisjes (meisjes, 8 t/m 11 jaar) maandagavond 18:30 - 20:00